Sweet Orange Club Olomouc - Spinning, Spinningové centrum, Powerplate, TRXí

Nemáte nainstalované ovládací prvky Active-X, nebo FLASHPLAYER.


účinnost od 25.5.2018

ZÁSADY OCHRANY OSOBNÍCH ÚDAJŮ

Tento web stejně tak i fitcentrum, které provozuje Orange Activities Club s.r.o. IČ: 01741811 se sídlem na ulici Schweitzerova 64A, 779 00 Olomouc, zapsaná v obchodních rejstříku vedeném Krajským soudem v Ostravě, oddíl C, vložka 56525 (dále jen „správce“) jasně a otevřeně sděluje, jak zpracovává Vaše osobní údaje v souladu s NAŘÍZENÍM EVROPSKÉHO PARLAMENTU A RADY (EU) 2016/679, o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES, obecné nařízení o ochraně osobních údajů (dále jen jako „GDPR“). Přečtěte si také Zásady souborů cookies (odkaz). Podnikatel Mgr. Svatopluk Sladký prohlašuje, že respektuje Vaše právo na soukromí. V zájmu transparentnosti tyto zásady poskytují podrobné informace o tom, jaké osobní údaje zpracováváme, za jakým účelem, na jak dlouho, komu je předáváme, jaká máte práva a mnoho dalšího.

1. Ochrana osobních údajů je pro nás prioritní ve všem, co děláme.

Vaše důvěra je pro nás důležitá. Respektujeme vaši kontrolu nad Vašimi osobními údaji a digitálním obsahem a je naší prioritou zabránit každému neoprávněnému přístupu k nim. Kdykoliv vás požádáme o informace, potřebujeme je, o víc nežádáme.
Jaké osobní údaje od Vás požadujeme?
Shromažďujeme osobní údaje, které nám poskytnete, například když si něco objednáte, obrátíte se na nás. Osobní údaje, které nám poskytnete, zahrnují jak povinné údaje: kontaktní informace a platební údaje tak nepovinné. Bez uvedení povinných údajů u nás nemůžete nakoupit. Dobrovolně nám sdělujete osobní údaje tam, kde Vás žádáme o udělení souhlasu, např. u registrace, v rozsahu tam uvedeném.
Jak vaše osobní údaje využíváme?
Vaše údaje potřebujeme například k následujícím účelům:

  • Vytvořit a spravovat váš osobní účet (registrace)
  • Zpracovat vaše objednávky-rezervace
  • Kontaktovat Vás v případě změn v rezervaci
  • Odpovědět na Vaše dotazy a informovat Vás o nových a změněných službách
  • Zasílat Vám obchodní sdělení o aktuálních akcích a slevách (newsletter)
  • Spravovat Váš účet a kontrolovat Vaši platební morálku
  • Provádět analýzy, abychom Vám poskytli relevantní zboží
  • Zkontrolovat Váš věk z důvodu právních předpisů týkajících se nároičnosti pohybových aktivit
  • Zasílat Vám dotazníky spokojenosti s cílem dát Vám možnost ovlivnit naši nabídku a služby
  • Testovat a zlepšovat naše systémy, prostřednictvím kterých poskytujeme své služby
  • Zabránit zneužití našich služeb

Vaše osobní údaje budeme uchovávat po nezbytnou dobu, a to zejména pro výše uvedené účely:

  • při registraci v rezervačním systému na dobu tří let s tím, že nová tříletá lhůta počne běžet ode dne, kdy uskutečníte poslední rezervaci,
  • u hodnocení nákupu nebo zboží po dobu tří let,
  • u zasílání obchodních sdělení bez uskutečnění rezervace, kontaktního formuláře, poradny, dotazu na produkt apod. na dobu jednoho roku,
  • nebo po zákonem stanovenou dobu (na dobu 11 let údaje uvedené na daňovém dokladu, splnění zákonné povinnosti podle zákona č. 235/2004 Sb., o dani z přidané hodnoty, ve znění pozdějších předpisů).

Poté budou Vaše osobní údaje smazány, nebudete-li souhlasit s prodloužením zpracování osobních údajů.

2. Budeme vás chránit

Zlepšujeme služby. Podnikli jsme technická a organizační opatření pro ochranu Vašich údajů před ztrátou, manipulací a neoprávněným přístupem. Naše bezpečnostní opatření neustále přizpůsobujeme v souladu s technologickým pokrokem a vývojem. Děláme to prostřednictvím našich služeb a sdílením informací s Vámi. Údaje, které jsme od Vás shromáždili, jsou uloženy pouze na území Evropské unie.

3. Rozhodnete se, kolik s námi sdílíte

Abychom Vám poskytli ještě lepší služby a relevantní zprávy, shromažďujeme informace o tom, jak jsou naše aplikace používány. To znamená, že když používáte náš web, zjišťujeme, jaké funkce jsou nejčastěji využívány a jaké akce spouštějí chybové zprávy. Nicméně, pokud se Vám nelíbí sledování, můžete si na svém prohlížeči zapnout anonymní režim nebo nastavit soubory cookies. Přečtěte si více v Zásady souborů cookies.
Udělený souhlas lze odvolat rovněž elektronickou zprávou. V zaslaném e-mailu nebo nás můžete kontaktovat na adrese uvedené v kontaktech. Správcem je Mgr. Svatopluk Sladký - sladky.sv@gmail.com.

4. Vybíráme poskytovatele služeb, kterým můžeme důvěřovat

Jsme součástí internetové společnosti, ve které nemůžeme existovat bez externích poskytovatelů. Údaje, které získáme, mohou být zpřístupněny těmto zpracovatelům:
Externí spolupracovníci firmy Orange Activities Club s.r.o. dle konkrétní náplně činnosti (účetnictví, programování), ale vždy v souladu s pravidly pro nakládání s osobními údaji. Případně dalším poskytovatelům zpracovatelských softwarů - Microsoft. Jiné poskytovatele služeb a aplikací v současné době nevyužíváme.
Vaše údaje nikdy neposkytujeme, neprodáváme ani nevyměňujeme s třetími stranami za účelem obchodování.

5. Jaká jsou vaše práva?

Máte právo požadovat informace o tom, jaké osobní údaje o Vás uchováváme (bezplatně jednou za rok). Pokud jsou tyto údaje nesprávné nebo neúplné, můžete požádat, abychom tyto informace opravili nebo odstranili. Vaše údaje nemůžeme odstranit, pokud nám v tom brání zákonné předpisy o uchovávání údajů, například zákon o účetnictví nebo jiné opodstatněné důvody, jako jsou nevyrovnané dluhy. Máte právo kdykoliv odvolat svůj souhlas se zpracováním osobních údajů (čl. 7 odst. 3 GDPR), právo požadovat přístup ke svým osobním údajům (čl. 15 GDPR), právo na jejich opravu (čl. 16 GDPR) nebo výmaz (čl. 17 GDPR), právo na omezení zpracování (čl. 18 GDPR), a vznést námitku proti zpracování (čl. 21 GDPR), máte právo na přenositelnost těchto údajů k jinému správci (čl. 20 GDPR), jakož i právo podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů, máte-li za to, že naše společnost při zpracování osobních údajů postupuje v rozporu s GDPR (čl. 77 GDPR). V případě uplatnění výše uvedených práv se můžete obracet na kontaktní adresu uvedenou v kontaktech webu.

6. Neexistuje soukromí bez zabezpečení

Zabezpečené služby pomáhají uchovat osobní údaje v bezpečí před kybernetickými útoky a zvědavými lidmi. Bez zabezpečení neexistuje záruka soukromí. Díky našemu odhodlání věnovat se kybernetické bezpečnosti, můžeme Vám nabídnout skutečně bezpečné digitální služby.

Copyright © 2009 Orange Club Olomouc | Úvod | Spinning | Powerplate | Partneři | Kontakt

design a kód wedipa.com

Fossa.cz - kolečkové a lední brusle | Sport-XL.cz - fitness | Sport-Cyklo.cz - obchod pro cyklisty | Sport-Action.cz - dovoz zboží pro opravdové sportovce | Sportovní potřeby Olomouc | Cyklistické tretry Vittoria | Mobilní WC Olomouc |